Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Георги Пирински отправи поздравления по повод Международния ден на възрастните хора
01/10/2006
ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ОТПРАВИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

По случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителни писма до Конфедерацията за социална защита на пенсионерите и до Обединения съюз на пенсионерите в България.

В тях той отправя най-сърдечни поздравления до всички български граждани от третата възраст по повод деня, на който по цял свят се отдава дължима почит на дълголетието и житейската мъдрост.

“Споделям необходимостта от удвоени усилия на цялото ни общество, на всички държавни органи, за да се гарантират конституционните и законови права на социална осигуреност и достоен живот на всички български граждани от третата възраст”, изтъква в поздравленията председателят на българския парламент. Като отправя пожелания за здраве, дълголетие и спокойни старини на пенсионерите в България, Георги Пирински уверява, че Народното събрание ще продължи да бъде ангажирано с търсенето на всички възможни решения в преследването на тази цел.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на председател, заместник-председател и членове на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства

    Последни новини