Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Огнян Герджиков се срещна с представители на студентския парламент на Югозападния университет
26/03/2003
ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СТУДЕНТСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ


Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков се срещна днес, 26 март 2003 г., в зала "Запада" на НС, с представители на студентския парламент и студентското правителство на Правно-историческия факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" – Благоевград.

Участниците в срещата връчиха на председателя на парламента Кодекс на студентско самоуправление. Те запознаха проф. Герджиков с целите и задачите на органите на студентско самоуправление. Обсъждането на най-важните въпроси от живота на студентите, вземането на тяхното мнение при изработването на учебните планове, възпитателната работа и формирането на съвременни морални ценности, са сред основните функции на студентския парламент.

Кина Радкова, председател на Студентския парламент, отправи покана към проф. Герджиков в удобно за него време да посети ЮЗУ" Неофит Рилски".

"С пожелание за успехи в областта на науката и овладяването на знанията, за да израснете като достойни граждани", написа проф. Огнян Герджиков в Почетната книга на Правно-историческия факултет.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини