Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народното събрание ще обсъди ситуацията след спирането на доставките на природен газ за България на извънредно заседание на 12 януари 2009 г.
07/01/2009

Народното събрание ще обсъди ситуацията след спирането на доставките на природен газ за България на извънредно заседание на 12 януари 2009 г.


7 януари 2009 г.


Председателят на парламента Георги Пирински, на основание чл. 78, т. 1 от Конституцията на Република България, свиква заседание на Народното събрание на 12 януари 2009 г., понеделник, от 14.00 часа. Единствена точка в дневния ред на заседанието е: „Изслушване на Доклад на Министерския съвет за мерките за ограничаване на последствията от спиране на доставките на природен газ за България”.


В резултат на съгласуване между председателя на Народното събрание и председателите на парламентарните комисии по енергетиката, по европейските въпроси и по външна политика, ще бъде проведено съвместно заседание на трите комисии на 9 януари 2009 г., петък, от 14.00 часа в зала „Изток” на Народното събрание. Ще бъдат изслушани заместник министър председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин и министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини