Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът обсъди на първо четене промени в Закона за насърчаване на заетостта
28/01/2009

Парламентът обсъди на първо четене промени в Закона за насърчаване на заетостта

28 януари 2009 г.

Народното събрание обсъди на заседанието си на 28 януари 2009 г. на първо четене промени в Закона за насърчаване на заетостта. Те предвиждат да се намали от шест на три месеца срокът, в който неусвоените средства по отделните програми и мерки в националния план за действие по заетостта могат да бъдат пренасочвани по програми и райони. Мотивът на вносителите на предложението, депутатите Донка Михайлова /Коалиция за България/, Христина Христова /НДСВ/ и Хасан Адемов /ДПС/, е, че това е мярка за преодоляване на последствията от настъпващата икономическа криза.

Парламентът обсъди на първо четене законопроекта за платежните услуги и платежните системи, промени в Закона за публичното предлагане на ценни книжа, промени в Закона за измерванията предвиждат, законопроекта за изпълнение на наказанията и задържането под стража, както и промени в Закона за железопътния транспорт.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини