Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Иван Искров положи клетва пред Народното събрание като управител на Българската народна банка
09/10/2009

Иван Искров положи клетва пред Народното събрание като управител на Българската народна банка

9 октомври 2009 г.

Иван Искров положи клетва пред Народното събрание като управител на Българската народна банка. Това е вторият му мандат на този пост, след като беше преизбран от парламента през август тази година. Мандатът на Иван Искров започва на 10 октомври 2009 г. и е за шест години.

Във времето за парламентарен контрол заместник министър-председателят и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов отговори на въпрос на народния представител Николай Пехливанов относно убийство в село Литаково, община Ботевград, на въпрос на народния представител Валентин Иванов относно разкриването на полицейски участъци в общините – Добричка, с. Карапелит и с. Топола – община Каварна и на питане на народния представител Калина Крумова относно зачестилите случаи на телефонни измами.

Заместник министър-председателят и министър на финансите Симеон Дянков отговори на въпрос на народния представител Павел Шопов относно дейността на Агенцията за следприватизационен контрол и на въпрос на народния представител Кирил Владимиров Гумнеров относно фалита на основни предприятия в Троян.

Министърът на околната среда и водите Нона Караджова отговори на въпрос на народния представител Иван Николаев Иванов относно вредните емисии, отделяни при производствената дейност на завод "Биовет" – Пещера.

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов отговори на въпрос на народния представител Георги Божинов относно националните доплащания за единица площ за 2009 г.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини