Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента Михаил Миков и народни представители присъстваха на откриването на Националната благотворителна кампания на БЧК и на официалната церемония по издигане знамето на София
17/09/2013

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и народни представители участваха в официалното откриване на Националната благотворителна кампания на Българския червен кръст в Деня на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит благослови инициативата, която е организирана  по повод 135-та годишнина на Българския червен кръст.

Благотворителната кампания е за набиране на доброволни средства за безплатен обяд на нуждаещите се от помощ деца-сираци, безпризорни и деца от социално слаби семейства.

Председателят на парламента и народни представители присъстваха и на официална церемония по издигане знамето на столицата по повод Деня на София пред храм „Света София”.

Знеполският епископ Йоан и свещеници от Българската православна църква отслужиха тържествен водосвет. Отправени бяха и молитви за благоденствието на София и на нейните жители.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини