Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати писма до кметовете на Мизия и Бяла Слатина по повод опустошителните наводнения
04/08/2014

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати писма до кметовете на Мизия и Бяла Слатина по повод опустошителните наводнения.

„Моля да предадете на пострадалите от наводненията и на всички жители моето искрено съчувствие и съпричастност по повод сполетялото ги изключително тежко бедствие”, пише председателят на българския парламент.

„Като народен представител от Видинския регион, който неотдавна преживя подобно разрушително наводнение, знам, че едно такова опустошително бедствие оставя последствия върху живота на хората дълго време. Затова най-важно в момента е държавните органи, местната власт и гражданите да обединят усилия за преодоляване на последиците от водната стихия и за предотвратяване на нови подобни трагедии”, се казва още в писмата.

Михаил Миков изразява увереност, че пострадалите жители своевременно ще получат помощ, за да почувстват, че не са сами в болката си.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини