Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът прие ...
01/04/2004
В последния пленарен ден преди великденската ваканция Народното събрание прие:

1. На първо четене законопроекти за изменение и допълнение на Закона за държавната собственост (Вносители: Министерски съвет; Юлияна Дончева и група народни представители; Даниел Вълчев и група народни представители).
2. Решение във връзка с Великденската ваканция на Народното събрание за 2004 г.
3. Закон за ратифициране на Споразумението между Република България и Република Унгария за прекратяване на Договора за приятелство, сътрудничество и взаимна помощ между Народна република България и Унгарската народна република.
4. На първо четене законопроекти за изменение и допълнение на общинската собственост (Вносители: Мирослав Севлиевски и група народни представители; Министерски съвет ; Величко Клингов, Господин Чонков и Клара Петрова).
5. Решение за разрешаване изпращането на кораби от Българската армия в Средиземно море за участие в учението на НАТО “ПАСЕКС”.
6. Закон за ратифициране на Споразумението между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие за предоставяне на отпусната безвъзмездна помощ за подготовка на проект “Български фонд за енергийна ефективност”.
7. Закон за ратифициране на Европейската конвенция за кинематографската копродукция.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини