Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Софийската математическа гимназия днес е марка, знак за качество, знак за успехи и модерно образование, заяви председателят на парламента Цецка Цачева в приветствието си към преподавателите и учениците на СМГ „Паисий Хилендарски” по повод 45-годишния юбилей на училището
26/04/2016

Софийската математическа гимназия днес е марка, знак за качество, знак за успехи, за новаторство, за модерно образование, заяви председателят на парламента Цецка Цачева в приветствието си към преподавателите и учениците на Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски” по повод 45-годишния юбилей на училището. Годишнината беше отбелязана с празничен концерт в Националния дворец на културата.

Цецка Цачева благодари на преподавателите, за това, че са се посветили на тази благородна професия, за това, че откриват млади таланти и насърчават техните амбиции. Тя им пожела да продължат все така успешно и неуморно да предават своя опит на своите възпитаници.

Председателят на Народното събрание поздрави учениците за техните големи постижения, за техните заслужени медали, за класирането им в най-престижните национални и международни състезания. Вие доказвате, че можете, че усилията на вашето семейство, на вашите преподаватели, на любимата математическа гимназия не са напразни, отбеляза Цецка Цачева.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член на Съвета за електронни медии

    Последни новини