Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изрази съболезнования за многобройните човешки жертви на огнената стихия в Гърция
24/07/2018

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Република Гърция Николаос Вуцис. С най-дълбока загриженост следим новините за опустошителните пожари във Вашата страна и сме покрусени от многобройните човешки жертви, които причинява огнената стихия, отбелязва в писмото Цвета Караянчева.

„В този тежък за Гърция момент позволете ми да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност. Моля, приемете моите и на народните представители съболезнования и съчувствие към семействата и близките на жертвите“, пише в съболезнователния адрес председателят на Народното събрание.

Цвета Караянчева изразява надежда с общите усилия на държавата и гражданите последиците от тази огромна по мащабите си трагедия скоро да бъдат преодолени.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини