Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители посетиха ремонтираната със средства от ЕС детска градина „Светулка“ във Варна
26/03/2019

Удобните и красиви помещения, в които учат децата, са доказателство, че хубави неща могат да се случат, когато правителството работи, когато кметът е активен, когато България използва европейската солидарност, коментира председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на посещението си в детска градина „Светулка“ във Варна. Повече от 700 милиона лева са били инвестирани за подобряване на инфраструктурата на училища и детски градини, добави тя.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители посетиха ремонтираната със средства от ЕС детска градина в морската столица, в която се обучават 220 деца на възраст между 3 и 7 години.

Ремонтът на детска градина „Светулка“ е осъществен с близо 500 хиляди лева, отпуснати по Оперативна програма „Региони в растеж“. В рамките на проекта е бил ремонтиран покривът и е бил направен вътрешен ремонт на сградата, подменени са електрическата, отоплителната и ВиК инсталациите на сградата и др.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини