Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание се срещна с Жак Сетленже
02/10/2002
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРОФ. ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ СЕ СРЕЩНА С ЖАН СЕТЛЕНЖЕ, ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ФОНДАЦИЯ "РОБЕРТ ШУМАН"Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков се срещна днес с Жан Сетленже, вицепрезидент на фондация "Роберт Шуман". Г-н Сетленже е у нас по повод Международната конференция "Югоизточна Европа по европейски път" под патронажа на Председателя на Народното събрание проф. Огнян Герджиков, която ще се проведе на 4 и 5 октомври 2002 г. в Народното събрание.
Проф. Герджиков благодари за подкрепата, която фондацията оказва на НДСВ. Г-н Сетленже заяви, че през последните 12 години е имал възможност да установи много близки отношения с българските политици като председател на Групата за приятелство Франция – България и на Комисията за подкрепа на новите кандидатки за членство в ЕС. Нашата фондация, подчерта той, развива днес своята дейност предимно в страните от Централна и Източна Европа и работи за разширяването на Европейския съюз. Целта на канференцията, която организира фондацията в България, е да бъде обсъдена на високо ниво една тема, която е от основно значение за Европа в момента – "Югоизточна Европа по европейски път".
Председателят на Народното събрание благодари на госта за всичко, което фондацията прави за обединението на Европа.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини