Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Съболезнователни писма на Георги Пирински по повод трагичния инцидент в Москва
24/02/2006
СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНИ ПИСМА НА ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ПО ПОВОД ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ В МОСКВА

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати съболезнователни писма до председателя на Държавната Дума на Федералното събрание на Руската федерация Борис Гризлов и до председателя на Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация Сергей Миронов по повод трагачния инцидент в Москва.

В писмата Георги Пирински изразява своите и на депутатите в 40-то Народно събрание най-дълбоки съболезнования и съчувствие по повод трагичния инцидент в Москва, отнел живота на десетки хора.

“Споделяме скръбта и покрусата на роднините и близките на жертвите. Искрено се надявам, че с помощта на спасителните и лекарските екипи животът на ранените ще бъде спасен”, пише председателят на парламента в съболезнователните писма.

“Убеден съм, че мъжеството и твърдостта на руския народ ще надмогнат мъката, причинена от нелепото нещастие”, се казва в писмото до председателя на Държавната Дума на Федералното събрание на Руската федерация Борис Гризлов.

“Убеден съм, че гражданите и организациите от всички региони на вашата огромна страна солидарно ще окажат подкрепа на ранените”, пише в съболезнователното писмо до председателя на Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация Сергей Миронов.

“Българският народ скърби заедно с вас в този труден за Русия момент”, пише още Георги Пирински.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини