Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Георги Пирински се срещна с азербайджанска парламентарна делегация
15/05/2006
Георги Пирински се срещна с азербайджанска парламентарна делегация

Председателят на Народното събрание Георги Пирински се срещна днес, 15 май 2006 г. с азербайджанска парламентарна делегация, водена от председателя на групата за приятелство с България в Милли Меджлиса на Азербайджан Али Гусейнов.

В разговора на Георги Пирински с Али Гусейнов бе потвърден интересът на България и Азербайджан да развиват интензивни контакти във всички области на двустранното сътрудничество. Азербайджан проявява интерес към натрупания опит на България в европейската интеграция и в частност към хармонизирането на българското право с правото на Европейския съюз. На срещата бе подчертано значението на активните междупарламентарни връзки, в които важно място заема работата на двете групи за приятелство.

Председателят на групата за приятелство с България в Милли Меджлиса на Азербайджан Али Гусейнов предаде на председателя на парламента покана от неговия азербайджански колега за официално посещение в Азербайджан.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини