Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Посещение в България на съпредседателя на Съвместния парламентарен комитет България – Европейски съюз Катрин Ги Кен
24/07/2006

Посещение в България на съпредседателя на Съвместния парламентарен комитет България – Европейски съюз Катрин Ги Кен

24 - 29 юли 2006

Съпредседателят на Съвместния парламентарен комитет България – Европейски съюз и депутат в Европейския парламент Катрин Ги Кен ще бъде от 24 до 29 юли 2006 г. на посещение в България.

На 24 юли 2006 г. Катрин Ги Кен ще се срещне с председателя на Върховния административен съд Константин Пенчев.

Програмата на посещението на 25 юли 2006 г. предвижда срещи с председателя на Народното събрание Георги Пирински, с министъра по европейските въпроси Меглена Кунева, със заместник-министъра на земеделието и горите Димитър Пейчев, със заместник-министъра на околната среда и водите Йордан Дардов, с главния прокурор Борис Велчев и със заместник-министъра на правосъдието Маргарит Ганев.

На 26 юли 2006 г. Катрин Ги Кен ще се срещне с министъра на вътрешните работи Румен Петков, с членове на делегацията на Народното събрание в Съвместния парламентарен комитет България – ЕС и с ръководството на Комисията по европейска интеграция и български наблюдатели в Европейския парламент.

СЪПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА СЪВМЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ БЪЛГАРИЯ – ЕС АТАНАС ПАПАРИЗОВ И КАТРИН ГИ КЕН ЩЕ НАПРАВЯТ

ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ В 12.00 ЧАСА НА 26 ЮЛИ 2006 г. НА ТРИБУНАТА ЗА ИЗЯВЛЕНИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Същият ден Катрин Ги Кен ще се срещне със заместник-министъра на външните работи Евгения Колданова и със заместник-министъра на финансите Любомир Дацов.

На 27 юли 2006 г. г-жа Ги Кен ще посети Пловдив, където се предвиждат срещи с областния управител на област с център Пловдив Тодор Петков и с председателя на Търговско-промишлена камара – Пловдив Добрина Проданова. На 28 юли 2006 г. Катрин Ги Кен ще посети Бургас, където ще се срещне с областния управител на Бургас Любомир Пантелеев.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини